Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

Det nye EpiCenter er i luften

31-05-2018

Statens Administration er glade for at kunne lancere et opdateret EpiCenter til vores kunder.

Statens Administration er glade for at kunne lancere et opdateret EpiCenter til vores kunder.

Siden flytningen fra København til Hjørring har Statens Administration arbejdet på at opdatere vores arbejdsprocesser til et nyt EpiCenter. Det arbejde er nu afsluttet og Statens Administration kan præsentere et nyt og opdateret EpiCenter til vores kunder.

Ny login funktion

Som noget nyt skal du som bruger logge ind i EpiCenteret for at kunne se vores processer. Læs mere om denne login funktion under fanen EPICENTER og Login instruks. 

Samme indhold men nye rammer

EpiCenterets opbygning ligner det gamle EPiCenter, hvor du kan klikke dig ned gennem proceslandskabet og finde lige den proces, du skal bruge.

Proceslandskabet er opdelt i fire hovedområder: Regnskab, Løn, Refusion og Regnskabserklæring.

Hvert hovedområde er yderligere opdelt i faglige funktioner, hvorunder processerne kan findes.

 

Som noget nyt kan du nu også søge på en proces via søgefeltet på EpiCenterets forside. Læs meget mere om, hvordan du søger på processer og bruger proceslandskabet i vores vejledning, som du finde under EPICENTER fanen.

Ingen ændringer i opgavesplit

Gennem arbejdet med at opdatere processerne i Statens Administration kan der være sket ændringer i den enkelte proces i forhold til den interne opgaveløsning. Det er primært grundet vores organisationsændringer i forbindelse med udflytningen til Hjørring.  Opgavesplittet og de services, vi udfører for jer, er derfor de samme som dem, der var beskrevet i det gamle EpiCenter.