Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

Invitation til gå-hjem-møde om Robotics

18-05-2017 Statens Administration

Statens It, Fødevarestyrelsen og Statens Administration holder gå-hjem-møde om Robotics.

Læs mere om gå hjem-mødet d. 20. juni kl. 14-16 i nedenstående uddrag fra Statens It's kundenyhedsbrev nr. 109 fra maj 2017. Mødet er for alle Statens It's nuværende kunder:

KOM OG HØR OM ROBOTTER
Statens It, Statens Administration og Fødevarestyrelsen deler erfaringer om automatisering af processer med RPA-robotter på et gå hjem-møde i juni.
Som vi har fortalt i et tidligere kundenyhedsbrev, arbejder flere af vores kunder på at idriftsætte såkaldte RPA-robotter. Statens It er derfor i færd med at bygge en RPA-service, så vi kan tilbyde en skalerbar infrastruktur til vores kunders robotter.

HVAD ER RPA?
RPA er et Gartner-udtryk, der står for Robotic Process Automation. Det er dækkende over software, der kan programmeres til at automatisere ’simple’ processer, hvilket er særligt nyttigt ift. fx gamle systemer, hvor en egentlig integration måske er dyr eller i nogle tilfælde helt umulig at lave.
RPA er et område, som mange konsulenthuse har meget fokus på, og derfor vil vi gerne dele vores viden om området med jer i et lukket rum.

KOM OG HØRE MERE
Gå hjem-mødet bliver afholdt d. 20. juni kl. 14-16 hos Statens It på Frederiksberg, og vi streamer også til interesserede kunder på andre adresser.
Sæt gerne kryds i jeres kalendere, så kommer vi med en mere uddybende invitation i et kommende kundenyhedsbrev, når dagsordenen er helt på plads.

Læs hele SIT's kundenyhedsbrev nr. 109 maj 2017 her >> (pdf)