Nyheder

Læs seneste nyt på hjemmesiden og bliv opdateret via nyhedsbreve og nyhedsmails.

Du kan følge med i nyt fra Statens Administration her på vores hjemmeside. Her er nyhederne inddelt i to grupper, som du finder i venstremenuen: Løn og Regnskab samt Statens Administration.

Nyhedsmails og nyhedsbreve 

Du kan også vælge at abonnere på forskellige nyhedsmails fra Statens Administration.

  • Nyhedsbrev fra Statens Administration udsendes ca. 4 gange årligt.
  • Nyt fra SAM Løn og Nyt fra SAM Regnskab udsendes løbende og består af drifts- og servicemeddelelser samt nyheder på løn- og regnskabsområdet.

Du tilmelder dig et eller flere nyhedsbreve via formularen nedenfor. 

Dine personoplysninger – Vores behandling og dine rettigheder

Formålet med Statens Administrations behandling af dine personoplysninger er at kunne udsende det nyhedsbrev, som du har tilmeldt dig. Herudover anvendes dine data i anonymiseret form til statistik til brug for Statens Administration.

Statens Administration opbevarer dine personoplysninger, så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet, eller indtil nyhedsbrevet nedlægges. Vi videregiver ikke dine personoplysninger.

Ret til at trække din tilmelding tilbage

Du kan altid trække din tilmelding tilbage. Det kan du gøre, ved at vælge det eller de nyhedsbreve, du ønsker at afmelde i tilmeldingsboksen, indtaste din mailadresse og trykke Afmeld. Hvis du gør det, så sletter vi dine personoplysninger.

Personoplysningerne vil blive endeligt slettet senest tre måneder efter din afmelding.

Dine rettigheder

Du har en række rettigheder i forhold til behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, kan du kontakte os på statens-adm@statens-adm.dk eller på telefon 3392 9800.