Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

Statens Administration

Statens Administration er en styrelse i Finansministeriet. I Statens Administration arbejder vi med fornyelse og effektivisering af den offentlige sektor. Styrelsen er med til at sikre, at der arbejdes målrettet på optimering af de administrative driftsopgaver på tværs i staten. Opgaverne omfatter blandt andet lønudbetaling, økonomi og regnskab.

Mission og vision

Statens Administration følger samme mission og vision som de øvrige styrelser i Finansministeriet.

Mål- og resultatplan

Mål- og resultatplanen er et vigtigt redskab for mål- og resultatstyring i Statens Administration, og den er med til at synliggøre styrelsens aktivitetsområder.

Værdier

Vores værdier er: Høj faglighed, troværdighed, hjælpsomhed, engagement og innovation.

Aktuelt om Statens Administration

12-10-2017 Løn og regnskab

Fem fokusområder skal gøre vores kunder mere tilfredse

Over halvdelen af kunderne er tilfredse eller meget tilfredse med kvaliteten af det arbejde, Statens Administration udfører. Det viser den netop afsluttede tilfredshedsundersøgelse. På baggrund af de mange konstruktive input i undersøgelsen har vi udvalgt fem fokusområder for vores service.

29-09-2017 Løn og regnskab

Nyhedsbrev fra Team Refusion

Læs om: Frister ved sygdom for medarbejdere på særlige ordninger, tidlig opfølgning ved forventet længerevarende sygdom (fast track-ordningen) og lønrefusion og tilskud til elever/lærlinge over 25 år.

12-09-2017 Statens Administration

Gå hjem-møde om robotter

Statens Administration inviterer sammen med Fødevarestyrelsen og Statens It til gå hjem-møde den 3. oktober kl. 14-16, hvor du kan høre mere om vores arbejde med forskellige robotprojekter. Du kan deltage på Frederiksberg eller via Skype for Business.

01-09-2017 Løn og regnskab

Ny frist for opbevaring i Lønportalen

Fra 1. oktober 2017 vil data kun blive opbevaret i 30 dage i Lønportalen.

31-08-2017 Løn og regnskab

Nyt fra Team Refusion

Læs om: Team Refusions rejsehold, Udbetaling Danmarks nye barselssystem og muligheder for refusion/tilskud ved ansættelse af elever.