Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

Statens Administration

Statens Administration er en styrelse i Finansministeriet. I Statens Administration arbejder vi med fornyelse og effektivisering af den offentlige sektor. Styrelsen er med til at sikre, at der arbejdes målrettet på optimering af de administrative driftsopgaver på tværs i staten. Opgaverne omfatter blandt andet lønudbetaling, økonomi og regnskab.

Standard Ekstra

I efteråret 2013 tilbød Statens Administration alle ØSC kunder Standard Ekstra-pakken pr. d. 1. januar 2014

Mission og vision

Statens Administration følger samme mission og vision som de øvrige styrelser i Finansministeriet

Tilkøbsydelser

States Administration tilbyder sine kunder en række ydelser, der ligger ud over standardopgavesplittet på løn og regnskab. Det drejer sig om f.eks. en række rapporter på lønområdet eller konsulentydelser indenfor regnskab.

Mål og resultatplan

Mål- og resultatplanen for 2015 er et vigtigt redskab for mål- og resultatstyring i Statens Administration, og er med til at synligggøre styrelsens aktivitetsområder.

Aktuelt om Statens Administration

11-08-2017 Løn og regnskab

Problemer med betalinger gennem Danske Bank/KMD

Der har været problemer med betaling gennem Danske Bank/KMD, hvilket kan betyde overskredne betalingsfrister for en række bogføringskredse.

06-07-2017 Statens Administration

Opfordring til klargøring af anmodning om barselsrefusion

Statens Administration forventer, at det fra medio august 2017 igen vil være mulig at indberette barselsrefusion, da den nye bekendtgørelse på området vil ligge klar herfra.

29-06-2017 Løn og regnskab

Nyt fra Brugerstyring - juni 2017

I september 2017 implementerer Moderniseringsstyrelsen et nyt brugeradministrationsmodul til SLS og HR-Løn. Implementeringen gør det muligt for den enkelte institution selv at oprette, ændre og slette brugeradgange i SLS og HR-Løn.

28-06-2017 Løn og regnskab

Nyt fra Team Refusion

Her kan du læse mere om udbetaling af refusion ved delvis sygdom, ferieafholdelse under sygdom samt reglerne for fleksjob.